PSD a intrat in panica, Romania TV lanseaza noi diversiuni chiar in ziua alegerilor. „Vor incerca toate mizeriile”

politica

Romania TV continua, chiar si in ziua alegerilor, sa difuzeze intoxicari despre „manevrele lui Soros” in Romania, semn ca PSD a intrat in panica din cauza prezentei crescute la vot.

Romania TV a difuzat o informatie potrivit careia George Soros ar pregati „ample manifestatii de strada” incepand de luni.

„Fonfleul zilei vine de la Romania TV. In urma cu putin timp o fatuca a intrat panicata in direct sa anunte ca George Soros pregateste de luni ample manifestatii de strada daca rezultatul alegerilor nu va fi pe placul lui. Ce ar fi de notat este panica de la doua televiziuni de stiri in mod vadit nemultumite de prezenta buna la vot, in special in mediul urban. Vor incerca toate mizeriile pentru a delegitima procesul electoral. O fac deja”, a observat jurnalistul Dan Tapalaga.

ActiveWatch anunta ca va sesiza DNA despre manipularile de la RTV din ziua votului.

Romania TV a mai prezentat, in urma cu doua zile, o noua intoxicare pe aceeasi tema. RTV a prezentat un interviu cu un presupus membru Anonymous care sustinea ca tragedia de la Colectiv a fost pusa la cale de Soros pentru a-l aduce la guvernare pe Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: