PSD a luat foc: „Ponta baga FITILE in partid, e o porcarie. Propaga stiri fabricate”

politica

Fostul premier Victor Ponta este acuzat de lideri ai PSD ca propaga stiri false, cu ajutorul publicatiei stiripesurse.ro, pentru a se rafui cu liderul PSD Liviu Dragnea. „Nu s-a discutat asa ceva. Este o porcarie!”, au comentat membrii de frunte ai partidului.

Totul a pornit dupa ce stiripesurse.ro a publicat o stire potrivit careia Liviu Dragnea ar fi spus intr-o sedinta a conducerii partidului ca Victor Ponta si ALDE sunt principalii dusmani ai PSD. Stirea a fost imediat preluata de Ponta pe pagina sa de Facebook, unde a scris: „Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD. Daca, intr-adevar, Liviu Dragnea ar gandi asa, atunci la Cotroceni trebuie deschisa sampania! Eu sper insa ca a fost doar o informatie pe surse care se va dovedi neintemeiata“, a scris fostul premier.

Totul ar fi fost pus la cale chiar de Victor Ponta.  „Nu s-a discutat asa ceva. Este o porcarie! Dragnea a spus ca ‘asa vataf judetean cum sunt eu’, fac una si alta, la modul general. Nu a pronuntat niciun nume, nici Victor Ponta, nici Daniel Constantin. Nu a spus nici ca ALDE este dusmanul PSD. Cand am citit stirea, am spus: ‘Mama, pana unde pot merge astia’. Este o stire fabricata. Am fost in sala si nu s-a pronuntat asa ceva. Ponta incearca sa bage fitile in partid si sa strice si relatia cu ALDE“, a declarat un lider de filiala prezent la sedinta PSD pentru Adevarul.

„In CexN, nu a zis nimic, dar nimic, de Victor Ponta. A repetat vataf judetean, dar nu a pronuntat numele lui Victor Ponta“, a completat un primar PSD.

Scandalul fabricat de Ponta a pornit de la un comentariu facut de fostul premier cu privire la ruptura dintre PSD si UNPR, pusa pe seama „arogantei“ lui Liviu Dragnea. „Sunt ingrijorat pentru PSD – intotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rau sa fi cel mai mare partid, dar singur e foarte usor sa scapi de aliati si e foarte greu sa iti castigi altii (mai ales daca impresia de aroganta si comportament de ‘vataf judetean’ este transmisa catre parteneri)”, a spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: