PSD a luat-o pe aratura: „O forta OCULTA decide cine mai are dreptul sa traiasca sau nu”

actualitate

PSD sustine, intr-un comunicat de presa semnat de Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al partidului, ca Romania este condusa acum de o „forta oculta” care „decide, fara drept de apel, cine mai are dreptul sa traiasca sau nu”.

„Actiunea brutala de anihilare a postului de televiziune Antena 3 si a intreg trustului de presa Intact a avut, cu siguranta, o aprobare de foarte de sus.

Pe fond, si aceasta operatiune face parte dintr-un lung sir de abuzuri la care continua sa fie supusi oameni de presa, formatori de opinie, politicieni, alesi locali, lideri ai unor organizatii nonguvernamentale, reprezentanti ai unor sindicate si patronate romanesti. Iar acest lucru intareste si mai mult ideea ca deasupra tuturor structurilor democratice se afla o forta oculta care decide, fara drept de apel, cine mai are dreptul sa traiasca sau nu”, sustine Stefanescu.

El da vina pe Traian Basescu pentru decizia de evacuare a televiziunilor din trustul Intact, desi la inceput afirmase ca aprobarea a venit de „foarte de sus”.

„In cazul trustului de presa Intact asistam la inca o executie publica ordonata de un sistem opresiv, sistem creat de Traian Basescu, si a carei sarcina a fost si este aceea de a pune pumnul in gura oricui indrazneste sa critice, cu riscul de a umili, de a calca in picioare destine si de a sfida milioane de romani.

In acest moment, drepturile si libertatile omului, libertatea de exprimare, insasi democratia, toate castigate cu mult sange in decembrie `89, sunt pe punctul de a fi anulate de un sistem care aproape si-a pierdut simtul realitatii.

In concluzie, actiunea de forta desfasurata ieri de trupele ANAF in sediul trustului Intact, nu este altceva decat inca o dovada a cinismului afisat de sistemul comandat si astazi de Traian Basescu si camarila sa, sistem ce devine, pe zi ce trece, tot mai incontrolabil si mai periculos pentru democratie”, mai spune secretarul general adjunct al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: