PSD a mers prea departe. Rares Bogdan: „Sunteti un partid toxic, ticalos, plin de mizerabili si nesimtiti care chinuiesc o tara intreaga”

analize

Rares Bogdan are o reactie extrem de dura fata de dezvaluirile presedintei ICCJ, Cristina Tarcea. El a spus, in emisiunea sa de la Realitatea TV, ca PSD este „un partid toxic, ticalos, plin de mizerabili si nesimtiti care chinuiesc o tara intreaga”.

Presedintele ICCJ, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la iesirea din sediul CSM, ca a discutat cu presedintele CCR Valer Dorneanu despre completurile de 5 judecatori, subliniind ca intalnirea a avut loc intr-o camera atat de intunecata, incat la final a gresit si a plecat cu haina lui.

„Cu domnul Valer Dorneanu am discutat despre completurile de 5 judecatori, la foarte scurt timp dupa ce s-a pronuntat decizia prin care s-a constat conflictul juridic de constitutionalitate, singurul lucru pe care pot sa vi-l spun acum este ca a fost o discutie in care am fost pusa sa-mi tin telefonul in anticamera, iar discutia s-a purtat pe intuneric, atat de intuneric incat la final am luat haina domnului Dorneanu pe mine”, a declarat Cristina Tarcea.

Reactia lui Rares Bogdan

„De ce i-ar fi cerut sa lase telefonul in anticamera daca nu ar fi avut ceva de ascuns? Ce nu dorea sa se afle? De cine se temea? De ce sa fie lumina stinsa? Pare un film absolut nebun. Totul pare un teatru prost, o avalansa a nesimtirii. O felicit pe doamna Tarcea pentru curaj.

Dorneanu se temea ca daca il filmeaza cineva sa nu i se citeasca pe buze? Va dati seama cat de tare  se tem de Liviu Dragnea, ce le-a facut acest arendas din Teleorman?

Sunteti un partid toxic, ticalos, plin de mizerabili si nesimtiti care chinuiesc o tara intreaga.

Este foarte grav ce a spus presedinta Inaltei Curti. Nu e judecatoria din Cornetu, din Catelu sau din Mizil. Cea mai inalta instanta din Romania a vorbit clar despre interesele lui Liviu Dragnea in dematelarea completurilor de cinci judecatori.

Situatia este mult mai grava decat ce a spus doamna Tarcea in spatiul public. Daca a ales sa vorbeasca, situatia este cu adevarat exploziva”, a declarat Rares Bogdan la Realitatea TV.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: