PSD a pus minciuna in documente: „mega teapa data romanilor”

politica

PNL spune ca „minciuna PSD a ajuns la bilant”, pentru ca astazi apar scaderile de salarii, dar ca nu este suficient ca doar liberalii sa realizeze „mega teapa data de PSD romanilor”, ci toti ceilalti trebuie sa vada „ticalosia acestui partid si a complicilor sai”.

„Minciuna PSD a ajuns la bilant, astazi apar scaderile de salarii! Insa, nu e suficient ca noi sa realizam mega teapa data de PSD romanilor, ci toti ceilalti trebuie sa vada ticalosia acestui partid si a complicilor sai”, scriu reprezentantii PNL, luni, pe Facebook.

Ei reamintesc declaratiile de anul trecut ale ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, potrivit carora transferul contributiilor va duce la cresterea salariilor in mediul privat cu 17%, toti bugetarii vor primi o majorare de 25%, salariile nu vor scadea, in urma Legii salarizarii si scad taxele, respectiv impozitul si contributiile sociale.

Liberalii spun ca nu doar ca nu s-a intamplat asa, dar unii angajatori au fost obligati la taieri de salarii in urma artificiilor fiscale ale PSD-ALDE, majorarea cu 25% a fost doar pe hartie, nu si in buzunar, si oricum nu a fost aplicata pentru toti, fiind omise intregi categorii profesionale. „Absolut totul a fost un artificiu de contabilitate fiscala prin care au fost jefuite salbatic comunitatile locale de banii necesari pentru dezvoltarea lor. Au fost lovite, in special, acele comunitati cu mai multi angajati aflati in sectorul privat”, spune PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: