PSD a reusit sa acapareze si Digi24? Patru jurnalisti foarte critici la adresa Regimului Dragnea au fost concediati

news

Dan Turturica, un critic foarte dur al PSD si al lui Liviu Dragnea, a fost concediat de la Digi24 impreuna cu alti trei jurnalisti din echipa sa. Recent, Pagina de Media a scris ca Digi24 a sters de pe site un articol despre „Dumnezeul achizitiilor”, preotul PSD care face milioane din contracte cu administratiile locale.

Pagina de Media informeaza, vineri, ca Dan Turturica impreuna cu alti trei jurnalisti au fost concediati de patronatul Digi24.

„Site-ul Digi 24 a ramas fara conducere editoriala. Redactorul-sef al site-ului, redactorul-sef adjunct si alti doi jurnalisti au fost concediati. Este vorba de Dan Cristian Turturica (seful site-ului). Laurentiu Mihu (redactor-sef adjunct), Doru Cireasa (redactor economic) si Andreea Nicolae (politic) sunt jurnalistii care au fost concediati. Cei patru erau, totodata, si editorialistii site-ului de stiri, care numara aproximativ 15 persoane (incluzandu-i pe cei patru)”, scrie Pagina de Media.

Atat Dan Turturica cat si Andreea Nicolae si Laurentiu Mihu au publicat numeroase articole foarte critice la adresa PSD. Intr-un articol publicat recent pe site-ul Digi24, Turturica a dezvaluit cum un fost ministru, „beat mort”, a fost filat de DNA in timp ce incerca sa isi ingroape spaga in gradina vilei.

„Dintre toate povestile pe care le-am auzit anii de varf ai luptei anticoruptie, una imi revine constant in minte. Intr-o noapte, echipa operativa care monitoriza un ministru suspectat de coruptie statea cocotata pe gardul demnitarului si se prapadea de ras. De cateva ore bune, omul se chinuia sa ingroape doua genti cu bani in gradina si nu reusea. Era prea beat”, scria Turturica pe Digi24.

Vezi aici o parte dintre articolele referitoare la PSD si Liviu Dragnea publicate de Dan Turturica pe Digi24.ro.

In urma cu mai putin de o saptamana, Pagina de Media a informat ca o stire despre preotul milionar Madalin Iscru a fost stearsa de pe site-ul Digi24. „‘Dumnezeul achizitiilor’, scos de pe site-ul Digi24 dupa o interventie ‘de sus'”, titra Pagina de Media.

In septembrie 2017, Dan Turturica a fost atacat violent de Liviu Dragnea, seful PSD sustinand ca acesta are casa „de 8-900.000 de euro”.

„Domnul Turturica se vaita ca exista un plan pe care l-as fi gandit eu pentru a distruge institutiile fundamentale ale statului. Mai era un alt domn, Tapalaga. Nu prea le-am pronuntat numele pana acum. Spunea ca sta cu dintii infipti in gatul nostru. Eu am constat ca, in ultimii ani, domnul Tapalaga si altii vor sa stea cu dintii in gatul justitiei. Dumnealor au vrut, s-au autodesemnat ca oamenii care vor sa coordoneze justitia. Si acum mai fac asta, prin tot felul de editoriale. Cearta judecatori, procurori, merg la ambasade si se plang cand au o problema. Nu imi dau seama de ce trebuiau sa mearga acolo. Se considera repere morale. Ar fi interesant ca Turturica sa explice cum si-a facut o casa de 8-900.000 de euro. Care este reteta de succes pentru a avea o asemenea proprietate in Romania. Am vorbit cu foarte multi jurnalisti care sunt curiosi sa afle cum a reusit. Fiecare vrea o chestie de acest fel”, a atacat Dragnea intr-un interviu pentru DC News.

Mai mult despre: ,

Comentarii: