PSD a spus atunci ca sunt minciuni. Iohannis, in 2014: „Imediat cum castiga baga legea de amnistie si gratiere. Si invrajbirea populatiei, pentru a fi condusa mai usor” – Video

politica

Klaus Iohannis a avertizat inca din timpul campaniei electorale pentru Presedintie ca PSD va da lefi de amnistie si gratiere imediat dupa ce va castiga puterea. El a fost acuzat atunci de PSD ca minte.

Klaus Iohannis, prezent in 2014 intr-o emisiune electorala la Digi24, a avertizat ce va urma in cazul in care candidatul PSD ar urma sa castige Presedintia: „Imediat dupa ce castiga domnul Ponta alegerile le da drumul la toti. Imediat baga legea de amnistie si gratiere, ii scoate pe toti din inchisori si le da drumul in societate. Asta este viitorul pe care ni-l pregateste domnul Ponta: gratiati toti coruptii. Invrajbirea populatiei, pentru a fi condusa mai usor”.

Planurile de gratiere si amnistie au fost reactivate la doua saptamani dupa instalarea PSD la Palatul Victoria. In acelasi timp, societatea romaneasca se confrunta cu campanii de o violenta dusa la maxim pe posturile TV apropiate de PSD. Pensionarii sunt invrajbiti impotriva tinerilor, care sunt acuzati ca nu isi respecta parintii si urmaresc daramarea guvernului care le-a marit pensiile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: