PSD, actiuni tot mai disperate in Parlament. Dupa ce au scos butoanele de la microfoane, astazi au taiat Wi-Fi-ul, pentru ca USR sa nu mai transmita pe Facebook – Video

politica

Actiune stupefianta a PSD-ALDE in Senat, marti, in timpul dezbaterilor privind statutul judecatorilor si procurorilor. Reteaua Wi-Fi a fost taiata, astfel incat reprezentantii USR sa nu mai poata transmite in direct dezbaterile.

Senatorul Vlad Alexandrescu, care transmitea in direct dezbaterile a anunta ca a fost taiat Wi-Fi-ul.

Screen Shot 2017-12-19 at 11.17.55

Luni, in Camera Deputatilor, au fost scoase butoanele de la microfonul de la prezidiu pentru ca reprezentantii Opozitiei sa fie impiedicati sa mai vorbeasca dupa ce presedintele de sedinta ii intrerupe.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT, aducand la cunostinta publicului motivele refuzului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: