PSD, adunatura de barbari. Badulescu i-a dat un pumn sefului PSD Bucuresti. Gabriela Firea, isterizata: „Dragnea sa isi ia batausii de aici”

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, s-au luat la bataie astazi in Primaria Capitalei.

Politia Locala a fost chemata sa aplaneze conflictul care a izbuncnit intre cei doi.

Consilierul general Marius Pavel (PSD) a confirmat disputa si a precizat ca totul a pornit de la faptul ca Mutu incerca sa stranga semnaturi astfel incat sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei CGMB un proiect de hotarare ce prevede destituirea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei.

Intrebat cand a izbucnit conflictul, consilierul a replicat: „In momentul in care Badulescu i-a spus (lui Gabriel Mutu – n.red.) ca nu are dreptate si este o hotarare nelegala. Noi eram toti de fata.

Mutu a pus presiuni sa semnam lista prin care sa se introduca pe ordinea de zi proiectul. Apoi s-a enervat si lucrurile au exacerbat atunci si s-a intamplat ce s-a intamplat. Este ceva nedemn de Primaria Municipiului Bucuresti”, a explicat Pavel intr-o interventie telefonica la Antena3.

Potrivit relstarilor martorilor, Badulescu l-a jignit pe Mutu, dupa care i-a dat un pumn. Si primarul sectorului 6 ar fi aruncat cu o sticla cu apa in viceprimarul Capitalei.

„Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticla de apa domnului Badulescu. Au fost niste incaierari. Fac apel la domnul presedinte Dragnea sa isi ia batausii din Consiliul General. Sa il sune pe domnul Mutu sa mearga la sedinta de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o”, a declarat primarul general al Capitalei, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Miercuri seara Comitetul Executiv al PSD Bucuresti s-a intrunit pentru a-i retrage sprijinul politic viceprimarului Capitalei.

Ulterior deciziei, viceprimarul Badulescu a marturisit ca a mintit la Parchetul General in cadrul audierilor legate de protestul din 10 august 2018, pentru a apara partidul.

El a mai sustinut ca i s-a cerut de la partid, „in schimbul unor foloase”, respectiv „numirea pe functii sau numirea altor persoane in functii”, sa nu o mai sustina pe Gabriela Firea, sa schimbe majoritatea in CGMB.

Mai mult despre: ,

Comentarii: