PSD, amplificare a delirului. Datele oficiale privind cazurile de COVID ar fi „scoase din burta”

politica

PSD anunta ca de cand social-democratii au anuntat ca nu mai sustin o noua stare de alerta, datele oficiale despre COVID-19 si-au pierdut orice farama de logica, au ajuns o loterie si critica faptul ca premierul Ludovic Orban l-a trimis in Grupul de Comunicare Strategica chiar pe consilierul sau personal de la partid, care ar avea ca misiune, sa ”vamuiasca drastic” cifrele.

”De 10 zile, fix de cand i-am anuntat ca nu le mai votam noua stare de alerta, datele oficiale despre COVID-19 si-au pierdut orice farama de logica. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie! Numarul testelor inregistreaza variatii uriase de pe-o zi pe alta, iar rata infectiilor scade sau creste in functie mai degraba de programarea sedintelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se intampla, de exemplu, cand Orban si Citu dau din burta numere total contradictorii despre firmele ce au obtinut credite la IMM Invest”, sustin social-democratii, care spun ca nu mai pot crede raportarile facute de autoritati.

Ei acuza ca premierul Ludovic Orban l-a trimis in Grupul de Comunicare Strategica chiar pe consilierul sau personal de la partid.

”Ce-l recomanda pe acesta pentru a ajunge alaturi de specialistii in epidemiologie si sanatate publica? Raspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la romani sa fie vamuite drastic. Intai au redus frecventa raportarilor, apoi informatile despre cei decedati, asta fiindca presa le demonta prea des calculele. Din obsesia liberalilor de a profita financiar si politic de pandemie, au imbolnavit Romania de pandemita!”, conchide PSD.

PSD si liderul sau Marcel Ciolacu eu exprimat in mai multe randuri dubii legate de corectitudinea numarului imbolnavirilor si deceselor provocate de COVID-19 prezentate de autoritati, fiind contrazisi de ministrul Sanatatii si de secretarul de stat Raed Arafat.

”Invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam, mai ales cei care spun insistent ca este vorba de o „farsa”, sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie, si sa le spuna direct ca rudele lor au cazut la datorie din cauza unei ‘farse’!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.

Mai mult despre:

Comentarii: