PSD anunta impozit progresiv dupa ce va darama Guvernul. Cine munceste si castiga mai mult va fi impozitat mai mult

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca PSD va introduce impozitul progresiv dupa ce va reveni la guvernare. Ciolacu a anuntat ca PSD va depune in curand o motiune de cemzura, care sigur va trece.

„Va veni o motiune, motiunea va trece si vor raspunde pentru aceasta manipulare a cifrelor din pandemie si pentru toate hotiile. Este o presiune din partea autoritatilor locale de a depune cat mai repede aceasta motiune. Ei au dus greul, iar guvernul s-a laudat cu ce au facut ei”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu spus ca, dupa ce va darama Guvernul, PSD va veni cu o alternativa de program economic care va contine impozitarea progresiva a romanilor.

”Este un act de patriotism depunerea unei motiuni de cenzura. Nu numai ca incompetent, este si rau. Nu a marit pensia minima, era nevoie de 300 de milioane, insa au platit despagubiri la ANRP in avans. Nu au deschis teatrele, dar au deschis pacanelele. Se numeste coruptie”, a declarat Ciolacu.

„Ciolacu anunta ca PSD vrea reintroducerea impozitarii progresive! Corect. Asa se face social-democratia: luam de la ai de muncesc pe branci si castiga cinstit si dam la superbugetarii angajati pe pile si la pensionarii speciali. Fiindca, fiti siguri, impozitarea progresiva nu va lovi nici un client PSD: bugetarii isi vor negocia ‘netul’, iar impozitarea suplimentara o vor plati contribuabilii, si afaceristii lor vor trece la negru, unde, banuiesc, ca majoritatea erau deja”, a explicat jurnalistul Mircea Marian ce inseamna de fapt impozitarea progresiva.

Mai mult despre: ,

Comentarii: