„PSD ar face bine sa se duca dracului. Disparitia PSD este benefica pentru Romania”. CTP, reactie fulminanta dupa respingerea lui Plumb

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seara, comentand modul rusinos in care decurge vizita Vioricai Dancila in SUA si respingerea Rovanei Plumb, ca isi doreste „disparitia PSD”.

„Disparitia PSD, am ajuns eu, care nu sunt caracterizat ca om de dreapta, am ajuns eu sa spun ca este un lucru benefic pentru Romania. PSD ar face bine sa se duca dracului”, a spus CTP, nervos, la Digi24.

El a mentionat ca procesul de distrugere a PSD a fost demarat de Liviu Dragnea, fiind acum continuat de Viorica Dancila.

Viorica Dancila, care s-a deplasat un SUA special sa se intalneasca cu vicepresedintele Mike Pence, a fost refuzata de acesta in ultimul moment.

In ce priveste respingerea lui Plumb, Dancila nu a avut nici pana acum o reactie oficiala. PSD a dat in schimb un comunicat in care acuza Opozitia ca a facaut „inca o data rau imaginii pe care o proiectam in UE si in lume”.

„Este trist sa vedem politicienii opozitiei sfasiind candidatul propriei tari, este daunator modul in care aratam intregii lumi dezbinare, ura si distrugere din interior.

Atat PNL, cat si USR s-au opus constant reprezentantului Romaniei si au facut inca o data rau imaginii pe care o proiectam in UE si in lume, alimentand dublul standard cu privire la tara noastra.

Desi au sustinut de multe ori candidati cu suspiciuni de probleme penale si situatii nerezolvate, de aceasta data au facut front comun si au militat constant pentru respingerea reprezentantului Romaniei la audieri.

Din cei 10 candidati ‘cu suspiciuni’ (dintre care unii chiar au fost dovediti cu probleme), doar Rovana Plumb este cea care trebuie sa suporte consecintele.

Opozitia a reusit inca o data sa submineze interesele propriei tari si sa calce in picioare imaginea Romaniei in plan extern. Cu oameni politici care nu simt ca reprezinta aceasta tara, vom stagna intr-o stare de ura si dezbinare care ne face rau si ne ancoreaza in trecut”, se arata in comunicatul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: