Inca un „competent”. PSD a aranjat ca „avocatul vedetelor” sa fie numit consul general al Romaniei la New York

news

Avocatul Radu Catalin Dancu a fost numit, printr-o hotarare de Guvern, consul general al Romaniei la New York, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Executivului, Alina Petrescu.

„A fost adoptata o hotarare privind numirea unui nou consul general al Romaniei la New York. Numele consulului general al Romaniei la New York este Radu Catalin Dancu”, a spus Petrescu, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa sedinta de Guvern.

Ea a precizat ca fostul consul general la New York, Ioana Gabriela Costache, a devenit consul general la Montreal, unde nu exista un astfel de reprezentant de cateva luni.

„Interesul pentru zona Canadei a crescut foarte mult in contextul ridicarii vizelor pentru romani”, a aratat Alina Petrescu.

Catalin Dancu este unul din cei mai cunoscuti avocati din Romania, remarcandu-se, la inceput, in divorturile cu nume sonore. A aparat, de-a lungul timpului, mai multe persoane publice, printre care Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adi Mutu, actorul Serban Ionescu, Pepe, Gigi Becali, Dinu Patriciu sau pe unul din hotii din dosarul furtului de tablouri din Olanda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: