„PSD are un discurs al urii”. Fost propagandist al lui Dragnea, Adrian Dobre a schimbat tabara

politica

Fostul purtator de cuvant al PSD Adrian Marius Dobre a trecut la partidul lui Ponta, Pro Romania, el afirmand ca PSD a intrat din pacate pe un drum fara intoarcere, un drum antieuropean, al extremei si al populismului.

„PSD a intrat din pacate pe un drum fara intoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei si al populismului. Cu un discurs al urii, menit sa divizeze si sa antagonizeze clasele sociale. Dar social democratia nu este despre ura. Social democratia inseamna incluziune, toleranta si bunastare, sansa la viata si la dezvoltare personala. Am cumpanit indelung si am luat o decizie importanta pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astazi sunt ProRomania! Singura alternativa social democrata si europeana din Romania!”, anunta Dobre pe Facebook, postand so o fotografie in care apare alaturi de Victor Ponta si de Corina Cretu.

El spune ca a intrat in Partidul Social Democrat in 2010 la Consiliul National al PSD.

„Am urmarit personalitatea politica a fostului premier Adrian Nastase. Am avut onoarea sa lucrez cu presedintele Consiliului National al PSD o perioada. Pana cand a fost bagat la puscarie in urma unui simulacru de proces. Am urmat apoi calea politica social democrata, am muncit zdravan si cu multa placere multi ani. Am fost intotdeauna un om de stanga desi am muncit toata viata in mediul privat. Am ocupat pozitia de secretar de stat si purtator de cuvant al PSD”, relateaza Dobre.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: