PSD ascunde rusinat motivele excluderii deputatului Balasoiu. USR puncteaza: „Ii cer domnului Marcel Ciolacu sa publice toate dovezile in baza carora au considerat sambata seara ca ceea ce a facut deputatul este caz penal”

politica

Vicepresedintele USR Ionut Mosteanu a declarat, luni, ca ii cere presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, sa explice public motivele pentru care deputatul PSD de Arges Aurel Balasoiu a fost exclus din partid si sa faca publice dovezile pentru care a considerat ca este un caz penal.

„Au trecut 48 de ore de la comunicatul PSD si ii cer domnului Marcel Ciolacu sa publice toate dovezile in baza carora au considerat sambata seara ca ceea ce a facut deputatul este caz penal. Sa le publice sau sa le trimita catre DIICOT. Avem acest comunicat si nu avem nicio actiune a PSD de atunci pana acum si ii spun domnului Ciolacu ca tainuirea intra tot in sfera penala si daca stia ceva sambata seara si a dat acest comunicat, vrem sa stim cu totii ce este acolo. Este in interesul public si ii cer sa publice aceste dovezi”, a afirmat Mosteanu, la Parlament.

El a spus ca USR a votat in Parlament pentru orice cerere de ridicare a imunitatii parlamentare.

„USR a votat intotdeauna in Parlament, de sase ani decat suntem in Parlament, la orice cerere de ridicare a imunitatii parlamentare. Niciun parlamentar nu este mai presus de lege si acum, uitandu-ma la comunicatul PSD, daca tot au inceput sa vorbeasca de morala crestina si sa incerce sa-si duca activitatea politica bazata pe morala crestina, le reamintesc ca acolo scrie si sa nu furi si sa nu minti si ar face bine sa arate aceste lucruri in fiecare zi”, a adaugat Mosteanu.

Conducerea PSD a decis, sambata, excluderea din partid a deputatului Aurel Balasoiu.

De asemenea, „PSD se asteapta ca acesta sa isi dea demisia urgent din functia de deputat”.

„In caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediata a imunitatii parlamentare. PSD nu tolereaza in niciun fel incalcarea legii, a demnitatii umane si a moralei crestine”, a precizat PSD intr-o postare pe pagina de Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: