PSD, atac la nivel oficial la adresa PNL. Liberalii sunt facuti mincinosi: „Chiar si pe intelesul PNL-istilor, reglementarea pretului la energie inseamna simplu ca nu vor mai exista preturi de peste 5 lei/kwh”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Stefan Radu Oprea, a a anuntat joi ca a citit, intr-un punctaj de comunicare al PNL, ca social-democratii ar vrea sa dubleze pretul facturilor la energie, lucru care este fals. 

„Citesc, intr-un punctaj de comunicare al PNL, ca PSD vrea sa dubleze pretul din facturile de energie. Nimic mai fals! Liberalizarea haotica face ca romanii sa primeasca astazi oferte cu preturi de peste 5 lei/kwh. Reglementarea inseamna simplu, chiar si pe intelesul PNL-istilor, ca astfel de oferte nu ar mai exista si ca ar fi un pret fix maximal pentru toti consumatorii casnici si companii. Cei cu venituri mai mici vor fi protejati suplimentar. Dar cine sa le explice aceste lucruri? Virgil Popescu, ministrul energiei, evident ca nu o poate face pentru ca nu a venit cu nicio idee”, a scris Stefan Radu Oprea, joi pe Facebook.

El le-a recomandat liberalilor ca, in cazul in care vor sa fie suparati pe cineva, atunci sa isi indrepte atentia catre ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Deci, dragi colegi PNL-isti daca vreti sa fiti suparati pe cineva, va recomand sa va indreptati atentia catre colegul vostru Virgil Popescu. Intre timp, PSD gaseste solutii pentru ieftinirea facturilor pentru toti romanii, chiar si pentru voi cei din PNL”, a completat Oprea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: