PSD ataca Guvernul Ciolos la Antena 3: „Trateaza Parlamentul cu AROGANTA, este greseala noastra”

politica

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ii raspunde actualului ministru, Cristian Ghinea, dupa ce acesta a l-a acuzat pe Ponta ca nu a facut nimic pentru absorbtia banilor europeni. Teodorovici acuza Guvernul Ciolos de „aroganta”.

“Ar trebui sa ne intrebam cine este domnul Ghinea. Ca sa luam in calcul ce spune domnia sa. Nu stiu ce il recomanda pentru o astfel de discutie, o abordare ONG-ista am vazut ca a scris o scrisoare pe Facebook. Domnia sa a refuzat astazi sa vina in Parlament, in Comisia de Afaceri Europene, considerand ca parlamentarii sunt mult prea jos pentru o discutie cu ministrul pe tema fondurilor europene. Ocazie cu care putea sa aduca argumente in favoarea a ce sustine domnia sa. Nu a venit”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

“Din pacate, doi ministri ai fondurilor europene care, intr-un timp foarte scurt, nu au facut nimic, nu au lansat nimic. Mai mult, nu au lansat nicio finantare pentru zona privata. Nu poti sa nu lansezi nimic in noua luni de zile.”

“Dansii trateaza Parlamentul cu o aroganta ieftina si greseala este a noastra, a parlamentarilor. Si greseala este a noastra, a parlamentarilor, care acceptam o astfel de abordare. Ministrul este obligat constitutional sa vina atunci cand este invitat in Parlament intr-o comisie”, a mai spus fostul ministru din Guvernul Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: