PSD, campanie platita pe Facebook ca-i da afara pe Iordache si Nicolicea. Cum sunt umiliti cei doi „soldati credinciosi ai PSD” de catre PSD

analize

Comunicatorii PSD se folosesc de stirea potrivit careia Florin Iordache si Eugen Nicolicea nu mai ajung pe listele PSD pentru a promova PSD pe retelele de socializare. Informatia a fost lansata tot de PSD, pe surse.

Litere.net, o pagina de Facebook folosita de propagandistii PSD pentru a promova contra cost, dar neasumat, anumite mesaje pe Facebook a alocat sume importante pentru ca utilizatorii retelei sociale sa vada in numar cat mai mare ca PSD ii da afara de pe liste pe Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Carmen Dan.

PSD controleaza mai multe astfel de pagini pe Facebook prin care promoveaza stiri de pe alte site-uri, alocand sume importante, pentru a-si crea o imagine favorabila.

Modul in care functioneaza aceasta tehnica de manipulare a fost descris in detaliu in acest articol: Propaganda neagra. PSD reia moda conturilor fantoma de Facebook din epoca Dragnea. Cum se manipuleaza pe Facebook

De data aceasta, PSD se foloseste chiar de situatia celor „doi soldati credinciosi”, Iordache si Nicolicea, care dupa ce au executat toate ordinele partidului, acum sunt aruncati la tomberon pentru ca afecteaza imaginea partidului. Mai mult decat atat, iata ca PSD se lauda cu faptul ca ii arunca la gunoi pe cei doi parlamentari ai sai si mai si plateste campanii de promovare in acest sens.

Mai mult despre: ,

Comentarii: