PSD cere ca un reputat medic sa NU fie declarat „cetatean de onoare” pentru ca lucreaza la un spital privat

politica

Senatorul PSD de Brasov Florin Ortan protesteaza fata de intentia Consiliului Local din acest oras de a-i acroda titlul de cetatean de onoare unui medic din cauza ca acesta lucreaza la un spital privat.

„Mai recent, a aparut o initiativa, in Consiliul Local, de acordare a Titlului de ‘Cetatean de Onoare al Municipiului Brasov’ unui medic care conduce sectia de chirurgie a unui spital privat din orasul nostru.

Ne opunem acestei propuneri, care nu este altceva decat o activitate de promovare a unor servicii sociale platite. Ne intrebam daca nu asistam la incununarea “eforturilor” depuse de administratia de dreapta, de a impinge cetatenii spre servicii care ii costa, in loc sa le fie oferite cele gratuite, imbunatatite si modernizate.

Nu in ultimul rand, aceste titluri trebuie sa fie acordate unor persoane care si-au desfasurat activitatea pentru a-i sluji pe cetatenii orasului. O slujba bine platita din banii achitati de brasoveni la casieria spitalului privat, nu intra in aceasta categorie”, afirma Ortan intr-un comunicat de presa al PSD Brasov.

Cel mai probabil este vorba de Spitalul Sf. Constantin, care a fost vizitat recent si de presedintele Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: