”PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor”. Reactia USR dupa victoria infractorului Dragnea

politica

USR sustine ca PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului.

”PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului. Am asistat in ultimele doua saptamani la un circ intre taberele din PSD care arata ca acest partid nu este in stare sa guverneze si nici macar nu este preocupat sa faca asta. Au schimbat doua guverne intr-un singur an, au provocat cele mai mari proteste de strada de la Revolutie incoace, au facut de ras Romania in strainatate. Si suntem la trei luni de centenar si la patru luni de preluarea presedintiei UE. PSD isi bate joc de tara si de romani”, sustine USR.

USR mai arata ca tabara asa-zis reformista din PSD nu are obiective diferite de ale lui Liviu Dragnea, dovada ca a propus ca Viorica Dancila sa preia conducerea partidului, desi ”este doar marioneta care va continua asaltul asupra justitiei si asupra societatii civile”.

”Alegerea pe care cele doua tabere din PSD o ofera romanilor este intre coruptie si incompetenta, ceea ce condamna tara la izolare si subdezvoltare”, mai arata USR.

Comitetul Executiv al PSD a votat, vineri seara, pentru sustinerea lui Liviu Dragnea in continuare la conducerea partidului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: