PSD dezinformeaza in presa externa: Iohannis a respins-o pe Shhaideh pentru ca este musulmanca. „Este ingrozitor”

politica

Publicatia britanica The Independent sugereaza, intr-un articol despre situatia politica din Romania, ca presedintele roman a respins-o pe Sevil Shhaideh pentru functia de prim-ministru pentru ca este musulmanca. Acelasi ziar a publicat, in campania electorala, un articol elogios la adresa lui Liviu Dragnea.

„Presedintele Romaniei a respins primul cadidat musulman din istoria tarii pentru postul de premier”, scrie The Independent inca din primul paragraf. „Nominalizarea lui Shhaideh este una istorica intr-o tara in care musulmanii sunt doar 0,3% din populatie”, mai spune publicatia britanica.

Pe Facebook, articolul a fost distribuit de The Independent cu comentariul „Awful” (ingrozitor).

screen-shot-2016-12-28-at-11-35-00

Insa au fost numerosi romani care au tinut sa atraga atentia celor de la The Independent ca respingerea lui Shhaideh nu are legatura cu religia sa.

screen-shot-2016-12-28-at-11-35-17

The Independent a publicat in camopania electorala un articol laudativ la adresa lui Liviu Dragnea, intitulat “Exista inca speranta pentru Europa – uitati-va la Romania”. Autorul este un fost ministru al lui Tony Blair care a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fals in acte.

Citeste si: Internationala penalilor. Dragnea, omagiat in presa britanica de catre un ex-ministru care a fost CONDAMNAT la inchisoare pentru gainarii

dragnea-indeopendent

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: