„PSD duca-se pe pustii”. PNL anunta care are usile inchise, niciun pesedist nu este primit in partid. Nici de la ALDE

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca niciun membru al PSD nu va fi primit alaturi de liberali. „Din punctul meu de vedere PSD duca-se pe pustii”, afirma Orban.

Intrebat, in cadru unui interviu pentru g4media.ro, daca PNL va accepta in randul sau parlamentari ai PSD in schimbul trecerii motiunii de cenzura, Orban afirma ca „PNL are usile inchise”.

„Dupa ce ai stat doi ani si jumatate cu PSD-ul la putere si ai girat toate ineptiile economice antiliberale, ai sustinut asaltul impotriva justitiei, dupa cei ai fost exponentul unui discurs anti-european care nu are nici o legatura cu interesele fundamentale Romaniei, nu cred ca putem face intelegeri cu ei. Iar de primit in partid, nici vorba.

Partidul National Liberal a inchis usile, si le are demult inchise. (…) In PNL nu mai loc pentru nimeni care a girat acest regim profund nociv pentru Romania si care a provocat daune grave Romaniei si care a si afectat pe termen mediu si lung perspectivele de dezvoltare ale Romaniei”, a declarat Orban.

„Din punctul meu de vedere PSD duca-se pe pustii. Daca n-ar mai fi PSD, ar fi mult mai bine pentru Romania”, a mai spus Orban.

Mai mult despre:


Comentarii: