PSD ia foc dupa acuzatiile aduse de Crin Antonescu lui Ponta: „Victor Ponta trebuie sa raspunda urgent”

politica

Crin Antonescu l-a acuzat miercuri pe Victor Ponta, intr-un interviu la Antena 3, ca a fost „omul sistemului”. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu ii cere lui Ponta sa „raspunda urgent”.

„Victor Ponta trebuie sa raspunda urgent. Cand spui despre un om ca este omul sistemului, atunci trebuie sa raspunzi imediat, imediat”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Antonescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost un „om al sistemului”. „Si Victor Ponta a fost un ungurean”, a acuzat fostul lider liberal.

El a facut astfel referire la discursul avut la caderea guvernului Ungureanu, in care a declarat ca „mi-e teama de capacitatea sistemului de a genera ungureni”.

„Domnul Ponta a avut mai muta incredere in sistem decat in voturile date impotriva sistemului. Atunci proiectul USL a esuat.

(…) Domnul Ponta a avut incredere mai mult in sistem decat in voturile date impotriva sistemului si atunci proiectul a esuat. A avut niste parteneri nevazuti, din afara proiectului si care nu erau apropiati. Au fost multe momente, incepand cu pactul cu Traian Basescu”, a mai dezvaluit Antonescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: