politica

PSD este in flacari din cauza lui Ciolacu. Membru PSD, catre Ciolacu: „Iti doresc tie si tuturor tradatorilor partidului si ai tarii sa muriti in cele mai mari chinuri”

Creste numarul pesedistilor revoltati ca Marcel Ciolacu a permis ca legea Autonomiei Tinutului Secuiesc sa fie adoptata tacit de Camera Deputatilor. Un pesedist din Sectorul 1 ii transmite lui Ciolacu, chiar pe pagina lui de Facebook, ca ii doreste „sa moara in chinuri”.

„Marcel Ciolacu, esti cel mai prost presedinte de partid, de la infiintarea FSN si pana in prezent! Urgia care este deasupra tarii este din cauza unor specimene ca tine, Ponta, Tariceanu si multi altii! Si in calitatea infima pe care o am (membru PSD sector 1) iti doresc tie si tuturor tradatorilor partidului si ai tarii sa muriti in cele mai mari chinuri. Voi si tot neamul vostru de curve!”, i-a scris pesedistul lui Ciolacu.

Biroul Politic Judetean al PSD Arad a decis, joi seara, excluderea din partid a deputatului Dorel Caprar, fost presedinte al filialei.

Decizia de excludere ar fi fost solicitata chiar de catre Marcel Ciolacu, informeaza Ziar de Arad. Ciolacu a declarat de mai multe ori, dupa ce a venit in fruntea PSD, ca nimeni nu va fi exclus cat timp el va conduce partidul.

„Aceasta excludere nu poate fi facuta decat de Comitetul Executiv National. Nu inteleg de ce, inteleg ca ar fi fost discutii ca as fi adus grave prejudicii de imagine PSD. (…) Ce au facut Ciolacu si Stanescu este tradare de tara. Ce a facut Ciolacu si gasca lui este fara precedent, ar trebui sa plece rapid”, a declarat Caprar, vineri, pentru Tv Arad.

In urma cu doua zile, Caprar a cerut demisia lui Ciolacu dupa ce Camera Deputatilor a adoptat tacit legea Autonomiei Tinutului Secuiesc.

„Ce-avem noi aici? Avem una bucata tara, nepretuita, pentru mine si multi alti romani, moneda de schimb pentru altii, printre care si Marcel Ciolacu, tara negociata, rastignita si data pe bucati. Adoptarea tacita a proiectului de lege care acorda AUTONOMIE asa-zisului Tinut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de grava din toate punctele de vedere ci si o tradare asupra suveranitatii nationale a statului roman.

In acest moment PSD-ul condus de Ciolacu si Stanescu, condusi si ei la randul lor de cine stie cine, au vandut interesele nationale ale Romaniei, au rupt tara in favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui, asa cum a respectat democratia si la Arad, in cadrul PSD, tot asa si acum, fara sa clipeasca arunca tara in mainile unor grupuri de interese. De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi tara? Care sunt interesele tale? Daca te uiti in oglinda esti multumit de ceea ce vezi? Iata, Marcel Ciolacu dovedeste inca o data ca nu are cum sa conteze pentru el statutul PSD daca nu conteaza integritatea tarii!

Colegilor din PSD le spun ca partidul va muri pe mana acestui vanzator de tara si de neam”, a scris Caprar pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 minute ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

4 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

4 ore ago

SUA dezvaluie o propunere de relaxare a restrictiilor privind marijuana

Departamentul de Justitie al SUA a dezvaluit joi o propunere istorica de a reduce restrictiile…

4 ore ago

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului spune ca Papa Francisc va vizita Turcia anul viitor

Papa Francisc planuieste sa viziteze Turcia anul viitor pentru a marca aniversarea Primului Sinod de…

5 ore ago