„PSD este in prapastie”. Ponta s-a intalnit cu parlamentarii PSD, cum incearca sa-i convinga sa il „debarce” pe Liviu Dragnea

politica

Deputatul Victor Ponta a declarat marti, la Parlament, ca nu vrea sa rupa PSD, ci doar vorbeste liber din afara partidului, iar social-democratii, cand vor fi la un metru de prapastie, ar trebui sa il debarce pe Liviu Dragnea si sa franeze masina formatiunii.

Intrebat daca a mai discutat cu colegi din PSD, Ponta a raspuns afirmativ, precizand ca nu are nicio suparare pe vreun parlamentar social-democrat.

„Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio suparare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau sa rup PSD-ul, eu vreau sa vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-istii, la un moment dat, cu un metru inainte de prapastie sa il debarce pe Dragnea si sa franeze masina PSD, care este in prapastie”, a completat fostul social-democrat, citat de news.ro.

Chestionat in continuare daca Liviu Dragnea va mai fi multa vreme presedinte al PSD si daca se impune un Congres extraordinar, deputatul a afirmat ca el cunoaste cum aranjeaza presedintele PSD congresele.

„Eu stiu cum aranjeaza Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu in din astea cred. Eu cred ca PSD este condus gresit in acest moment. Si PNL este condus gresit, este o catastrofa, dar pana la urma este in opozitie, nu ne afecteaza cu nimic, este treaba lor. PSD insa care este condus gresit cand este la guvernare ne afecteaza pe toti, ca maine o sa va faceti toti plinul la masina sau daca aveti o firma o sa va duceti sa spuneti cum splituiesc TVA”, a conchis Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: