PSD face CONGRES pe 11 octombrie. Ponta: „Sa se decida daca trece in OPOZITIE”

news

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca pe 11 octombrie va avea loc Congresul extraordinar al partidului.

„Am hotarat ca luni sa convocam Comitetul Executiv National, iar propunerea filialelor judetene este ca Congresul extraordinar sa aiba loc pe 11 octombrie”, a declarat Dragnea dupa Biroul Permanent National al partidului.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta lunea viitoare daca va candida la o functie de conducere la Congres.

„Voi cantari, luni, dupa Comitetul Executiv, daca se stabileste si data congresului, voi anunta daca voi candida pentru o functie in conducerea partidului”, a spus Dragnea la finalul sedintei de marti a Biroului Permanent National al PSD.

Dragnea a anuntat anterior ca majoritatea filialelor social-democrate au propus Congres extraordinar PSD pe 11 octombrie.

Ponta a anuntat ca nu va candida pentru nicio functie, insa are niste solicitari. “Eu vreau un singur lucru la Congres, la care spun, inca o data, ca nu candidez la nicio functie, dar cu siguranta e important ca la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca PSD decide altfel, sa treaca in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem”, a spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: