PSD fura de la PSD: „Creta, guma, aspirina, fund dublu, bile gata introduse, bile adaugate la numaratoare”

politica

Senatorul USR Mihai Gotiu neaga orice negocieri intre partidul sau si PSD. Gotiu subliniaza, insa, ca azi va trebui sa fie atent la incercarile de frauda a votului. „Creta, guma, aspirina, fund dublu, bile gata introduse, bile adaugate la numaratoare” sunt metodele invocate de Gotiu prin care PSD ar putea frauda… PSD-ul.

Iata postarea integrala a lui Gotiu:

„CEA MAI GREA SARCINA PRIMITA LA SENAT. Creta, guma, aspirina, fund dublu, bile gata introduse, bile adaugate la numaratoare. Ce legatura au astea cu lucrarile din Parlamentul Romaniei? Ei bine, au. Sunt cateva dintre detaliile asupra carora am fost atentionat sa fiu atent, astazi, cand voi participa si superviza numararea voturilor la motiunea de cenzura. Sau, altfel spus, la ce sa fiu cu ochii in 4 ca PSD sa nu fure de la… PSD! E si asta o chestiune de tinut minte pentru volumul de ”Memorii” ; ) .

In alta ordine de idei, dar tot legat de motiune. Aud ca o seama de televiziuni anuntau aseara tat felul de negocieri in fapt de noapte intre PSD si… USR. N-a fost nicio negociere, ci doar una dintre numeroasele mizerii din ultimele zile. O mizerie care arata insa cat de disperata e una dintre taberele din PSD (cred ca e destul de clar care) si presiunea pe care incearca sa o puna pe cei care intentioneaza sa voteze impotriva ordinelor de partid”.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu este votata miercuri in plenul reunit al Parlamentului. Calculele sunt facute de ambele parti si amandoua lasa impresia ca detin cifra corecta. Si totusi, va pica sau nu Cabinetul Grindeanu?

Citeste si: PSD vs. PSD – Ziua motiunii: Ce calcule isi face fiecare tabara si cine pe cine sustine

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: