PSD fura tema taierii pensiilor speciale de la USR si PNL: „Pensiile speciale trebuie taiate! Iar banii economisiti sa mearga la Sanatate!”

politica

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, afirma ca pensiile speciale trebuie taiate, iar banii economisiti sa mearga la Sanatate. Acest subiect este intens dezbatut pe retelele de socializare de peste o saptamana, fiind lansat initial de USR.

„Pensiile speciale trebuie taiate! Iar banii economisiti sa mearga la Sanatate! Foarte multi romani sufera in aceste momente din cauza crizei. Multi au fost deja trimisi in somaj tehnic, altii isi vad afacerile naruite si un viitor deloc fericit in fata. Ei nu trebuie lasati singuri sa suporte efectele grave ale acestei crize, in timp ce altii se bucura in continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei. Este timpul sa facem ordine! Impozitarea drastica a pensiilor speciale este prima masura de bun-simt! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpara echipamente de protectie pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maxima urgenta”, a scris Simonis, miercuri, pe Facebook.

El sustine ca „va merge pana la capat” si ca vrea ca acest proiect sa treaca rapid prin Parlament.

„Pentru ca solidaritatea nu trebuie doar declarata, ci demonstrata prin fapte”, spune el.

Reamintim ca pensiile speciale au fost inventate tot de catre PSD. Senatorii PSD Serban Nicolae si Eugen Teodorovici s-a opus vehement de fiecare data cand a fost vorba despre taierea pensiilor speciale.

Citeste si: Planul PSD: voteaza de ochii lumii eliminarea pensiilor speciale, stiind ca CCR va respinge aceasta lege. PSD se opune corectarii proiectului de lege

Taierea pensiilor speciale pentru a economisi bani pentru sanatate a fost lansata in urma o saptamana de USR. Un articol pe acest subiect, publicat de aktual24.ro, a ajuns la peste 126.000 de share-uri pe Facebook.

Citeste si: Ordonanta militara pentru taierea pensiilor speciale. Tot mai multe solicitari, pensiile speciale inghit 200 milioane euro lunar

Comentarii: