PSD, gata sa zdrobeasca tot pentru a-l instala pe Dragnea ca premier. Lider PSD: „Ce-s alea principii de integritate?” – VIDEO

politica

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, sustine ca Liviu Dragnea poate sa fie premier pentru ca „nu are nicio interdictie de la nicio institutie de justitie”. „Ce sunt alea principii de integritate?”, intreaba bascalios liderul PSD.

“Domnul Liviu Dragnea nu are nicio interdictie de la nicio institutie de justitie pentru a nu putea candida si a fi ales la orice. Daca propunerea PSD va fi Liviu Dragnea, aceasta propunere va trebui, cu toate nodurile din gat ale presedintelui, s-o accepte. Decat daca doresti sa intram intr-o alta logica si atunci lucrurile nu sunt in favoarea Romaniei, se complica, se intarzie formarea noului guvern”, a declarat, miercuri, presedintele PSD Bihor.

El a subliniat ca legea care interzice persoanelor condamnate sa ocupe functii in Guvern nu este mai presus de Constitutie. “Nicio lege nu poate incalca Constitutia. Noi ne referim la Constitutie si la ce a spus Curtea Constitutionala, in 2013 sau 2014, cand s-a referit exact la o astfel de situatie, si a fost foarte clar ca partidul numeste, isi propune premierul, si presedintele ii da mandatul. Peste Constitutie nu poate fi nicio lege. Daca nu are interzis niciun drept, nu i-l poate interzice nimeni, niciunui cetatean din Romania”, a mai afirmat Ioan Mang.

In ce priveste principiile de integritate sustinute de presedintele Iohannis, liderul PSD Bihor a mentionat: “Vorbim de fapt de niste dorinte personale ale presedintelui Iohannis care nu sunt stipulate nicaieri, in nicio lege. Ce-s alea principii de integritate?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: