PSD ii asmute pe jandarmi: Un protestatar din Piata Victoriei a primit doua amenzi uriase in aceeasi zi

news

Zeci de protestatari #Rezist au petrecut noaptea de Inviere in Piata Victoriei din Capitala, locul protestelor antiguvernamentale. Ei au intins o masa, pe care au umplut-o cu bucate aduse de acasa si si-au facut urari.

Desi protestul a fost unul cat se poate de pasnic, unul dintre manifestanti s-a ales cu doua amenzi usturatoare din partea Jandarmeriei, pe care le-a primit prin Posta chiar in ziua de Paste.

Cristian-Mihai Dide este omul care a reusit performanta sa fie amendat de doua ori, in aceeasi zi, de Jandarmeria Romana.

„Jandarmeria Romana a dat doua amenzi pentru protest in aceeasi zi, aceluiasi protestatar! ( sau i-a debusolat cumva acel „100.04.2017”?)
Lasand la o parte greseala de scriere, in data de 10.04.2017 au fost luate doua amenzi de catre acelasi protestatar, una in valoare de 2000lei, cealalta in valoare de 1000lei, mai exact, un total de 3000lei amenzi intr-o singura zi, pentru un singur om, pe motiv ca protesteaza (impotriva abuzului de putere)..”, se arata pe pagina Corupta Ucide.

OUG 13, adoptata de cabinetul Sorin Grindeanu in noaptea de 31 ianuarie, a scos in ultimele luni sute de mii de oameni in strada.

Foto: Foto: Facebook/Coruptia Ucide/Alexandru Socol bsk

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: