politica

PSD il aduce pe Frans Timmermans in Romania. Acesta se va intalni si cu Daea, Budai si Firea

Vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va afla vineri, in vizita la Bucuresti, ocazie cu care va avea discutii cu presedintele Klaus Iohannis, dar si cu membri ai Guvernului.

Totodata, va participa la un eveniment organizat de PSD cu prilejul implinirii a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din Romania.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, Frans Timmermans va fi primit, la ora 13,00, la Palatul Victoria, de seful statului.

Vicepresedintele executiv al CE se va intalni si cu reprezentanti ai Guvernului si cu parti interesate in vederea discutarii Pactului verde european, urmand sa aiba o intrevedere cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos.

In cursul diminetii, el va discuta cu mai multi ministri si deputati in Parlamentul European, printre care: ministrul Muncii, Marius Budai; ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila; ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu; ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea; ministrul Culturii, Lucian Romascanu; si ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

De asemenea, Timmermans se va intalni cu mai multe parti interesate ale societatii civile pentru a discuta despre actiunile de combatere a schimbarilor climatice in Romania si despre rolul Comisiei Europene.

El va tine, totodata, un discurs in deschiderea conferintei „130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din Romania”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea ii ofera lui Piedone functia de prefect al Capitalei daca isi retrage candidatura: „Sa ma sune”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sugerat, joi, ca Piedone ar putea obtine…

2 ore ago

Moscova ameninta Polonia, sa nu cumva sa primeasca arme nucleare: „Acestea vor deveni tinte principale pentru Rusia”

Rusia va face din armele nucleare ale NATO din Polonia una dintre tintele sale principale…

2 ore ago

Parlamentul European, vot zdrobitor prin care refuza sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia. Orban al Ungariei este singurul lider UE care l-a felicitat pe Putin

Parlamentul European refuza sa recunoasca rezultatele alegerilor prezidentiale din Rusia si a cerut statelor membre…

2 ore ago

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

5 ore ago

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

5 ore ago