PSD este in corzi. Eugen Nicolicea, argumente stupide contra referendumului anticoruptie al lui Iohannis

politica

Liderul de grup al deputatilor PSD, Eugen Nicolicea, a declarat, marti, la Antena 3, ca referendumul propus de Klaus Iohannis este „periculos si daunator” Romaniei pentru ca deja Guvernul PSD a anuntat ca sustine lupta anticoruptie.

„Pacaleste poporul, doar pentru a incerca sa-si acopere eroarea pe care a facut-o si cheltuim 70 de milioane de euro. Atat platim pentru aceasta distractie ca sa afle ca luptam impotriva coruptiei. Putea sa o faca prin niste sondaje”, a spus Nicolicea, la Antena3.

El a mai spus ca actiunea lui Iohannis de a pune la indoiala declaratiile guvernantilor PSD privind sustinerea luptei anticoruptie este „periculoasa” pentru Romania.

„Ceea ce face Klaus Iohannis este periculos si daunator Romaniei. Noi am afirmat peste tot ca Romania doreste continuarea luptei impotriva coruptiei, chiar si aceasta integritate de care vorbea, iar acum pune la indoiala mesajul transmis de Romania. Ce vor zice partenerii nostri europeni cand vor vedea ca cel care pune la indoiala acest lucru este chiar presedintele Romaniei. Probabil se intreaba de ce mai umbla liber pe strada”, a aratat liderul PSD.

Presedintele a declarat, luni, dupa ce a anuntat organizarea referendumului ca „pentru mine niciun pret nu este prea mare”

„Vrem sa fim o natiune puternica, un stat de drept sau vrem sa fim o natiune asa si asa, cu un stat de drept care poate fi inmuiat si discutat.

Vrem sa fim o natiune care seamana cu generatia care a facut Mica Unire sau vrem sa fim o natiune care nu indrazneste sa ridice vocea?

Vrem sa fim o natiune intre celelalte natiuni asa cum sunt natiunile europene sau vrem sa fim o natiune care nu indrazneste sa ridice vocea in corul natiunilor europene?

Asadar, dragii mei, trebuie sa ne hotaram ce fel de natiune suntem, ce fel de natiune vrem sa fim. Eu imi doresc o natiune puternica. Eu imi doresc o natiune de oameni mandri si liberi.

Romanii sunt mandri si liberi si imi doresc o natiune condusa de politicieni integri, imi doresc o natiune condusa de politicieni competenti!

Orice altceva pentru mine este prea putin, iar pentru a obtine acest lucru, pentru a atinge acest obiectiv, pentru mine niciun pret nu este prea mare”, a declarat Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: