PSD, in pragul imploziei. Un lider vorbeste despre schimbarea lui Ponta: „Ne pleaca oamenii, partidul se RUPE”

news

Avertismente serioase despre starea in care se afla PSD in acest moment au venit sambata de la Constanta. Ales presedinte al organizatiei municipale, primarul intermar al orasului, Decebal Fagadau, este primul care vorbeste de spre posibila inlocuire a lui Victor Ponta din fruntea partidului.

Fagadau a facut apel catre Ponta sa vina mai repede in tara, sustinand ca exista pericolul „ruperii partidului”. El i-a cerut premierului sa-si puna problemele de sanatate pe planul doi.

„In mod cert ceea ce intampla nu face bine partidului. De asemenea, cred ca pericolul cel mai mare pe care PSD ca ar trebui sa-l constientizeze in acest moment nu cred ca este Victor Ponta, ci ruperea partidului. Daca pe partea dreapta am vazut ca de-a lungul vremii au fost tot felul de scindari, fuziuni, reasezari, aliante, ruperi de aliante, partea stanga de-a lungul vremii a fost destul de asezata, iar pericolul acesta de a se rupe partidul cred ca ar trebui sa fie principala preocupare. Victor Ponta cred ca trebuie sa gestioneze foarte bine problema partidului in primul rand si abia in al doilea rand problema personala”, a afirmat, sambata, Decebal Fagadau.

La finalul Conferintei Organizatiei Municipale a PSD Constanta, unde a fost reconfirmat in functie de lider, Decebal Fagadau a anuntat ca aproximativ o suta de membri au plecat din PSD Constanta. Printre ei se numara presedinti de organizatii locale din municipiul Constanta (lideri OSV – organizatii de pe langa sectiile de votare).

El a refuzat sa raspunda daca Victor Ponta mai trebuie sa ramana in fruntea partidului. Intrebat daca exista si alte persoane care pot conduce PSD in locul lui Victor Ponta, Fagadau a spus ca sunt mai multi, nominalizandu-i pe Rovana Plumb, Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea.

Decebal Fagadau este si primar interimar al municipiului Constanta dupa demisia lui Radu Mazare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: