PSD incearca sa bage pumnul in gura magistratilor. Un deputat vrea o lege de pedepsire a celor care „denigreaza” proiectele de legi

politica

Deputatul PSD Razvan Rotaru vrea ca demnitarii, europarlamentarii sau magistratii care „denigreaza” sau „dezinformeaza” despre legile si masurile adoptate de statul roman sa fie sanctionati prin lege.

Social democratul se pregateste sa depuna in Parlament un proiect de lege in acest sens si a cerut si punctul de vedere al unor institutii publice, informeaza Profit.ro.

„In perioada urmtoare voi prezenta in Parlament un demers legislativ pentru sanctionarea demnitarilor si reprezentantilor autoritatilor deliberative, executive, judecatoresti si legislative din Parlamentul Romaniei si Parlamentul European, care in activitatile si actiunile oficiale care le desfasoara la nivel intern sau international prin declaratii si documente oficiale denigreaza, dezinformeaza cu privire la situatia anumitor masuri, legi, hotarari adoptate si promovate de statul roman.

Nu voi accepta ca poporul roman sau oricare dintre romani sa fie insultat, calomniat si sa sufere prejudicii de imagine fata de cetatenii altor state pentru ca asa doresc la un moment dat, anumiti reprezentanti alesi sau numiti pe o functie in structura administratiei publice locale, centrale, executive, legislative sau judecatoresti.

In urma aspectelor prezentate mai sus, va rog sa imi transmiteti pozitia institutiei pe care o reprezentati fata de oportunitatea elaborarii si adoptarii unui astfel de demers legislativ”, se arata in scrisoarea transmisa institutiilor publice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: