PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan. Reactia dura a realizatorului TV

politica

Cozmin Gusa anunta ca Rares Bogdan nu mai intra pe post pentru ca „nu vrea redactia”. Emisiunea pe care acesta o realiza la Realitatea TV va fi preluata, miercuri si joi, de Claudiu Popa.

Marti seara, Rares Bogdan a anuntat in emisiunea sa, „Jocuri de putere”, ca demisioneaza daca Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu vor fi primiti inapoi in studio. Miercuri, Gusa anunta ca l-a scos de pe post pe Rares Bogdan.

„O sa am o discutie cu Rares Bogdan diseara sau maine. Deocamdata nu intra pe post pentru ca nu vrea redactia. Conducerea editoriala nu poate trece peste incidentul de aseara si eu ii dau dreptate. Cum poti sa zici sa fie dat afara directorul statiei, care nu a gresit cu nimic? Acum plec la Cluj si apoi voi discuta cu Rares Bogdan, voi vedea ce isi asuma din greseli.

In aceasta seara si maine seara emisiunea ‘Jocuri de putere’ va fi realizata de Claudiu Popa, care revine dupa ce DIICOT a decis ca am avut dreptate cand am spus ca el nu a gresit cu nimic”, a declarat Gusa pentru hotnews.ro.

In replica, Rares Bogdan a spus miercuri dupa-amiaza ca daca nu intra pe post considera ca Realitatea TV doreste sa incheie colaborarea cu el.

„In cazul in care Cozmin Gusa sau conducerea postului decid ca nu intru pe post, inseamna ca au luat decizia si asteptau un moment. In cazul in care nu intru pe post, consider ca Realitatea doreste sa incheie colaborarea cu mine si cu colaboratorii mei. Ceea ce ar fi pacat. Eu nu voi face nimic care sa afecteze intr-un fel brandul Realitatea TV.

Aseara la Jocuri de putere au fost invitati zece oameni. Intre ei, si Oreste Teodorescu. Producatorul a trimis pe e-mail la ora 17 lista de invitati. Nu au avut niciun fel de reactie. Reactia s-a intamplat la 9 fara un minut cand Oreste a fost interzis. (…) In cazul informatiei ca de zece zile stiam de cei doi, a fost vorba despre cazul Oanei, pe de o parte, si ca urma sa aiba o discutie saptamana trecuta cu Oreste, pe de alta parte. Imi pare rau ca nu au avut discutia aceea. Eu il consider pe Oreste un om foarte valoros, e jignitor pentru un om care vine de 5 ani fara contract, fara benzina, sa ii blochezi intrarea in studio, nu se face asa.

Singurele lucruri pe care le am sunt onoarea si caracterul. Nu imi doresc si nu mi-am dorit sa plec de la Realitatea TV, eu imi doresc sa raman, ma consider inca la Realitatea, dar sunt un om de onoare. Daca se considera ca nu pot aparea pe post in conditiile mele, adica sa imi aleg singur invitatii, voi considera ca dupa 6 ani si jumatate de libertate totala lucrurile acestea nu mai sunt posibile. Dar nu voi ataca niciodata postul. Am respect pentru sigla si pentru colegi”.

Intrebat in privinta cererii ca directorul Edward Pastia sa isi dea demisia, Rares Bogdan a declarat: „Nu ma intereseaza in mod deosebit. Ma intereseaza prezenta lui Oreste si a Oanei”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: