PSD a innebunit. Fost consilier prezidential: „De azi incolo incepe parjolul, Dumnezeu stie ce va insemna asta”

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, avertizeaza ca PSD este in stare acum sa „dea foc” intregii tari, constient fiind ca il asteapta „opozitie lunga, foame mare, catuse zdranganind”.

„Stiti gangsterul singuratic care intra intr-o banca sa ia si el ceva maruntis si-ajunge sa dea foc cartierului? El intra si chiar nu vrea decat sa umple o geanta cu bani, dar casierita tipa si el o sugruma. Pe urma, se gandeste ca toti clientii din incinta sunt martori si-i secera. Iese in strada, vede lume adunata si impusca toti gura-casca. Dar socoteste ca l-a vazut si lumea pe la geamuri si pune foc la tot cartierul.

Cam asta e PSD acum si de aia mi-e teama. Ei nu sunt destul de prosti sa-si imagineze ca vor mai prinde guvernare si dupa 2020. Opozitie lunga, foame mare, catuse zdranganind. Asa ca de azi incolo incepe parjolul, Dumnezeu stie ce va insemna asta”, a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, le-a aratat, miercuri, degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon. El tocmai anuntase ca recomandarile Uniunii Europene vor fi ignorate.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a luat cuvantul, miercuri, dupa votul pentru OUG 92 si a explicat ca se va merge mai departe cu modificarile legislative din sfera justitiei. ”Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana. Vrem sa fim independenti, vrem sa decidem potrivit Constitutiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau altii!”, a spus Florin Iordache, provocand rumoare in randul Opozitiei.

La coborare, deputatul social-ddemocrat le-a aratat parlamentarilor din Opozitie degetul mijlociu de la ambele maini. Ulterior, le-a spus jurnalistilor care l-au chestionat in legatura cu gestul obscen, ca avea mainile ridicate.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: