PSD intra iar in sedinta. Dragnea si Olguta cauta o cale de razbunare impotriva lui Iohannis

politica

PSD a convocat luni Biroul Permanent National al partidului pentru a analiza raspunsul la decizia lui Klaus Iohannis de a amana deciziile de numire in guvern pana dupa 1 Decembrie, anunta Realitatea TV.

Social democratii decid luni strategia partidului in jocul cu presedintele Klaus Iohannis, care a blocat orice numire in guvernul Dancila 2 pana dupa 1 Decembrie. Joi, Klaus Iohannis a anuntat ca va lua o decizie referitoare la propunerile facute pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Ministerul Transporturilor, dupa 1 decembrie.

„La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va intampla nimic pana dupa 1 Decembrie”, a declarat Iohannis.

PSD a propus-o pe Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, dupa ce aceasta fusese respinsa de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor. Pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Draghici.

Liviu Dragnea si Calin Popescu nu au avut nicio reactie oficiala pe subiect. Ei au fost absenti in weekend, nefiind de fata nici la sfintirea Catedralei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: