PSD isi ascunde ministrii. Dupa ce l-a catalogat drept „dezastru in comunicare”, Dragnea nu-i mai da voie unui ministru sa iasa in public

politica

Coalitia de guvernare se teme cu propriii ministri. Proaspat catalogat drept un „dezastru la comunicare”, ministrul Finantelor este tinut la sertar de PSD, potrivit unor stenograme consultate de evz.ro.

Majoritatea guvernamentala PSD-ALDE a respins cererea opozitiei de a-l invita pe ministrul Finantelor in Parlament pentru discutii pe tema situatiei financiare a tarii. PNL a cerut in Camera Deputatilor ca Viorel Stefan sa dea explicatii in plen, la „Ora Guvernului”, cu privire la „sustenabilitatea financiara” a legii salarizarii unitare.

Social-democratii au refuzat sa aprobe cererea, invocand faptul ca ministrul a mai venit luna trecuta. Opozitia a catalogat argumentele PSD ca fiind „ridicole”.

Potrivit stenogramei sedintei, social-democratii au vrut ca liberalii sa o invite in schimb pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Gabriel Vlase, a comentat ca este a doua oara intr-o luna, potrivit stenogramelor sedintei de Birou Permanent, dupa ce Viorel Stefan a venit si in aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democratii au insistat ca liberalii sa o invite pe ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca salarizarea tine de acest minister.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: