PSD isi loveste puternic propriul electorat. Iata cat de tare sunt afectati cei cu venituri mici de „revolutia fiscala” a lui Dragnea si Tudose

politica

Platforma Romania 100 prezinta o comparatie intre asigurarea facultativa de sanatate in perioada Guvernului Ciolos si acum, afirmand ca ”revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetatenii romani”. Daca in 2016 se platea suma de 68,75 de lei pe luna, de la 1 ianuarie suma ajunge la 190 de lei pe luna pentru cei care vor sa beneficieze de servicii medicale.

”Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetatenii romani. Grija fata de oameni a PSD, partid declarat de stanga, se traduce in limitarea accesului la servicii de sanatate pentru familiile care traiesc in saracie, somerii neindemnizati sau zilieri”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Platformei Romania 100.

Potrivit graficului care insoteste mesajul, in 2016 se platea suma de 68,75 de lei pe luna pentru asigurarea facultativa de sanatate, iar de la 1 ianuarie 2018 suma ajunge la 190 de lei pe luna, in crestere cu 189 la suta.

sanatate

Asigurarea facultativa de sanatate se plateste de catre zilieri, someri neindemizati, familiile sarace, care nu beneficiaza de venit minim garantat, familii monoparentale fara serviciu pentru a beneficia de servicii medicale.

Platforma Romania 100, fondata de fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat la inceputul anului ca va prezenta zilnic comparatii sintetice si analize care arata diferentele intre guvernarea tehnocrata si guvernele PSD-ALDE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: