PSD isi recupereaza AUR-ul. Intalnire secreta in cartierul Primaverii intre Dincu, Ciolacu si Simion

politica

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dincu s-au intalnit, sambata, intr-o vila din carterul Primaverii, cu co-presedintele AUR, George Simion.

Imagini de la aceasta intalnire au fost publicate de Gandul.

„Nu are legatura cu consultarile. Am vorbit despre un studiu IRES in care am pus intrebari despre AUR. Nu am vorbit despre sustinere pentru ca nu ne-ar ajunge oricum. De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD in coalitie cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil daca nici macar nu poti face o coalitie de guvernare. Il cunoscusem mai demult pe Simion, cand era student”, a declarat Vasile Dincu, pentru Digi24.ro.

Dincu a mai sustinut ca la intalnirea cu George Simion nu a participat si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Domnul Ciolacu a trecut mai tarziu pe la mine, nu a participat la aceasta intalnire”, a mai spus Dincu, pentru Digi24.ro.

Intalnirea dintre Vasile Dincu si George Simion a avut loc vineri, in jurul pranzului, la o adresa din Primaverii, acolo unde se afla si sediul IRES, institut coordonat de Dincu.

Tot vineri, acelasi Dincu sustinea ca nu are ce sa discute cu AUR: „Nu avem niciun fel de discutie cu AUR. Nu credem in acest moment, nici nu intelegem foarte bine care este orientarea acestui partid, care este un partid contra sistem si care probabil ca se va raporta critic la toate partidele din mainstream-ul politic”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: