PSD isi schimba strategia de comunicare. Urmeaza un urias val de propaganda: „Sa recuperam acei 5% neefectuati din programul de guvernare de anul trecut”

politica

Romanii si votantii PSD trebuie sa afle de la ministrii noului cabinet despre activitatea lor si, in acest sens, acestia vor comunica saptamanal ceea ce fac, a declarat, duminica, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Potrivit acestuia, strategia de comunicare a guvernului, actualizata in cadrul reuniunii PSD-ALDE de la Palatul Parlamentului, exista mai demult, dar nu era utilizata la intreaga ei capacitate.

„Ministrii, saptamanal, vor face conferinte de presa, vor anunta ce au realizat. (…) Strategia asta exista dinainte, nu prea a fost ea utilizata foarte des, adica la intreaga ei capacitate. Dar este foarte important ca ministrii sa explice romanilor si celor care ne-au votat ceea ce fac acolo, si primul ministru este foarte ferm in aceasta chestiune. Asta a fost si discursul purtat ieri cu cei din cabinet si cu ministrii care nu mai sunt, dar, si azi, comunicarea trebuie sa fie permanenta, transparenta, totala. Suntem deschisi la orice fel de critici. (…) Speram ca acest cabinet sa nu dezamageasca si sa recupereze si acei 5% neefectuati din programul de guvernare de anul trecut”, a afirmat Stefanescu, citat de Agerpres.

Intrebat daca si-a mai schimbat parerea despre ministrul desemnat al Educatiei, Stefanescu spune ca Valentin Popa este cel care trebuie sa demonstreze ca este un om bine pregatit.

„Domnul ministru al Educatiei trebuie sa iasa public, sa tina un speech, sa dea raspunsuri la intrebari si sa demonstreze ca este bun si ca aceasta imagine este doar provizorie – el de fapt este un om foarte bine pregatit. Vedeti ca-l sustin si rectori din tara, ma rog, mergem pe linia dreapta acum”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: