PSD-ist adevarat. Rafila ii aduce ode sefului: „Marcel Ciolacu are vorbele la el, are seriozitate”

politica

Alexandru Rafila, recent intrat in PSD, a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019, intrucat ”credibilitatea pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu era cea potrivita”.

Alexandru Rafila a declarat, la Digi 24, ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale de anul trecut.

”Nu am votat-o pe Viorica Dancila. Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD? Nu puteam. Viorica Dancila este o persoana spectabila, nu am absolut nimic cu dansa, dar, aceasta calitate de presedinte al partidului, de prim-ministru, trebuie ocupata – mai ales daca vorbim de un partid mare – de o persoana are are abilitati nu numai manageriale, trebuie sa aiba o cunoastere profunda din mai multe domenii si trebuie sa aiba abilitati de comunicare. Ori aceste trei alemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricai Dancila si, in lipsa lor, credibilitatea mai ales pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu cred ca era cea potrivita”, a declarat Alexandru Rafila, citat de news.ro.

Intrebat daca a regasit aceste calitati la Marcel Ciolacu, Rafila a precizat ca l-a cunoscut doar recent pe liderul PSD, dar o parte dintre aceste calitati le-a gasit la el.

”Domnul Ciolacu este un om deschis, care este foarte rapid adaptabil situatiilor cu care se confrunta, are vorbele la el, are seriozitate si mi s-a parut ca – cel putin in raport cu mine – absolut tot ceea ce am discutat a avut o urmare fireasca”, a mai declarat Rafila.

Acesta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, urmand a ocupa prima pozitie pentru Camera Deputatilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: