PSD-ist cu „datorii mari la camatari”, dat disparut. Politia si familia il cauta

politica

Constantin Chicus, fost consilier local PSD in Brasov in perioada 2016-2020, a fost dat disparut de familie. Barbatul, in varsta de 30 de ani, ar fi plecat de acasa miercuri, in jurul orei 16.00 si nu s-a intors acasa.

Politia Municipiului Brasov – Biroul de Investigatii Criminale a fost sesizata cu privire la faptul ca ieri dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, un barbat in varsta de 30 de ani a plecat voluntar de la domiciliul sau situat in municipiul Brasov si nu a revenit pana in prezent.

Surse apropiate de familie spun ca barbatul ar fi plecat ieri spre gara Brasov unde urma sa se intalneasca cu un prieten de la care ar fi trebuit sa ia niste bani. Apoi urma sa se vada cu o alta persoana in centrul orasului, dar nu a mai ajuns la a doua intalnire. Cei care il cunosc pe Chicus spun ca politicianul ar fi avut datorii mari la camatari, dar si la banci, scrie brasov.net.

Acesta are inaltimea de 1,85 m, constitutie atletica, par saten, tuns scurt, fata ovala, ochi verzi, ten deschis. Nu se cunosc articolele de vestimentatie pe care acesta le purta la momentul plecarii. Barbatul are asupra sa telefon mobil si acte de identitate.

Mai mult despre:

Comentarii: