politica

PSD-ist pana acum doua luni, nou presedinte al PNL Alexandria. PSD Teleorman da lectii agramate de moralitate

Vicepresedintele PSD Teleorman, Madalin Bors, le da lectii de moralitate liberalilor, intr-un text in care pune virgula intre subiect si predicat, dupa ce presedintele PNL Alexandria a devenit un fost consilier local PSD.

”Oportunism, lipsa caracter si mai rau lipsa propriilor lideri PNL. Veniti la putere prin jocuri subterante in Parlament, PNL isi arata de fapt neputinta si lipsa unor lideri care sa poata duce greul unei administratii, chiar si locale din teritoriu.

In cazul de fata, vorbim despre un MEMBRU PSD, care la alegerile locale din 2016 si a obtinut mandatul de consilier municipal de pe pozitia 9, a ajuns intre timp lider PNL Alexandria.

Intelegem prin aceasta alegere ca de fapt, ciuma rosie, este benefica in cazul in care se aplica vaccinul PNL. Ii uram succes noului lider PNL Alexandria si il asiguram ca odata ales acest drum, va trebui sa-l urmeze pana la capat. Din pacate, vaccinul PNL, nu este compatibil cu valorile doctrinare si mai ales MORALE ale PSD”, a sustinut Bors, duminica.

Pe 1 octombrie, Epure Haralambie a fost desemnat presedinte al PNL Alexandria. Epure a fost membru PSD pana in urma cu doua luni si consilier local din partea acestui partid.

Sefia PNL Alexandria a fost oferita unui fost pesedist, trecut cu doar doua luni in urma de la social-democrati la liberali. Nu a fost sa fie viceprimar, dar a fost recompensat cu conducerea filialei locale a PNL.

El a spus la momentul respectiv ca a decis sa renunte la PSD, pentru ca nu se mai regasea in valorile formatiunii politice.

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Fiul lui Doldurea a cautat sa fuga din Romania. Anchetatorii au descoperit ca acesta se uita dupa „tari fara extradare” si „boli cu care nu se face puscarie”

Ionut Doldurea, fiul primarului reales Ion Doldurea (PSD), a cautat pe internet informatii despre "tari…

2 ore ago

Un grup de advocacy din Austria a depus o plangere impotriva Alphabet, compania mama a Google, pentru presupusa urmarire a utilizatorilor browserului Chrome

Grupul de advocacy austriac NOYB a depus, joi, la autoritatea nationala pentru protectia datelor, o…

3 ore ago

Rusia spune ca reporterul Wall Street Journal, Evan Gerskovici, va fi judecat pentru ca ar fi lucrat cu CIA

Procurorii rusi au declarat, joi, ca au trimis in instanta cazul reporterului american Evan Gerskovici,…

3 ore ago

Washingtonul admite ca Trump va putea anula acordul de securitate cu Ucraina. Vulnerabilitatea majora a acordului semnat joi de Biden si Zelenski

Deoarece acordul de securitate dintre Ucraina si SUA nu va fi ratificat de Congres, orice…

O oră ago