PSD-ista Laura Vicol, candidata Olgutei: „Supravietuirea natiunii noastre vine din Oltenia”

politica

Lura Vicol, candidata pentru Parlament pe listele PSD Dolj, sustine intr-o postare pe Facebook ca „o mare speranta pentru supravietuirea natiunii noastre vine din Oltenia”.  „Poate tocmai de aceea mi s-a parut atat de firesc sa accept sa candidez atunci cand Lia Olguta Vasilescu mi-a propus”, a mai scris Vicol, avocata a Clanului Sportivilor, Camatarilor (Nutu si Sile Camataru) si a fostului colonel SRI, fugarul Daniel Dragomir.

„Ma leaga de Dolj, in mod fundamental, traditiile si acel filon national care in Oltenia s-a pastrat inca puternic.

(…) Desi sunt un sustinator al proiectului european, cred ca, in masura in care azi a fi bun roman inseamna a fi bun european, nu putem fi buni europeni, daca nu suntem buni romani.

Din acest punct de vedere, Oltenia este regiunea in care cultura romaneasca a primit cele mai putine influente straine. De aceea, intr-un moment in care identitatea nationala a romanilor sufera atacuri din toate partile, o mare speranta pentru supravietuirea natiunii noastre vine din Oltenia.

Ma leaga multe de acest judet, poate tocmai de aceea mi s-a parut atat de firesc sa accept sa candidez atunci cand Lia Olguta Vasilescu mi-a propus”, a scris Vicol pe pagina ei de Facebook.

Insa Laura Vicol a fost de fapt impusa de conducerea centrala a PSD pe lista PSD Dolj, a dezvaluit Radu Preda, fost lider al senatorilor PSD.

„Ne-am asezat la masa, domnul presedinte Manda a luat cuvantul si ne-a spus ca avem o chestiune care trebuie facuta peste capul Doljului, adica ni s-a impus de la Bucuresti sa luam pe cineva pe listele de la Dolj. Ni s-a pus la dispozitie si o lista cu mai multe nume, eu am ales-o pe Laura Vicol. Apoi ne-a spus ca ea va trebui sa fie la noi pe locul unu, nu stiu de unde venea acel ‘va trebui’“, dezvaluia Preda intr-un interviu pentru Gazeta de Sud.

Marcel Ciolacu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca Laura Vicol va fi membra in Comisia Juridica a Senatului: „Am auzit ca singurul lucru major care i se imputa e ca a avut niste clienti – toti avem dreptul de a fi aparati. Experienta sa de avocat o recomanda sa fie membru in Comisia Juridica, nu vad un lucru rau. Sa judec un om in functie de de clientii sai, nu mi se pare corect”.

Mai mult despre:

Comentarii: