PSD-ista Oana Lovin: „Abia astept sa cumpar la pret de nimic apartamentele pe care nu le veti mai putea plati”

politica

Un nou mesaj batjocoritor al activistei PSD Oana Lovin, realizatoare de emisiuni la Metropola TV, post de televiziune controlat de clanul Pandele-Firea.

„Abia astept sa cumpar la pret de nimic, din banii din videochat, apartamentele pe care nu le veti mai putea plati pentru ca, in loc sa iesiti in strada, ati stat pe Facebook sa ma intrebati daca mai fac videochat”, a scris Lovin pe Facebook.

Nu este insa clar impotriva cui trebuie „iesit in strada” cat timp PSD este la guvernare iar Gabriela Firea este chiar ministru.

Postarea lui Lovin a strans aproape 4.000 de like-uri si numeroase comentarii admirative. Iata ce a comentat o asistenta medicala, care are o poza de profil cu trei copii.

Citeste si: „Succesul” Oanei Lovin. Godina, revoltat: „Sa nu te miri cand ai s-o vezi pe maica-ta lasand un comentariu vreunei videochatiste cu textul ‘Felicitari, doamna’”

Oana Lovin este realizatoare de emisiuni la Metropola TV, post finantat din bani publici de Consiliul Local Voluntari. Cel care controleaza postul cu o mana de fier este insa primarul din Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, ministru PSD.

Citeste si: Oana Lovin are de azi emisiune la miezul noptii la Pandele TV. Vrea sa „trezeasca” neamul romanesc

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: