politica

PSD-ista prinsa de ANI cu matrapazlacuri, au fost sesizati procurorii. PSD-ista a fost consilier general in Capitala

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la savarsirea de catre Anca Daniela Raiciu, fost consilier general in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti din partea PSD, a infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Potrivit unui comunicat al ANI, Anca Daniela Raiciu s-a aflat in conflict de interese administrativ, deoarece in exercitarea mandatului de consilier general a votat si adoptat, in perioada 2018 – 2020, mai multe hotarari ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti cu privire la aprobarea/rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Companiei Municipale Turistica Bucuresti SA, al carei administrator a fost fiica sa.

ANI sustine ca Anca Daniela Raiciu a incalcat prevederile art. 70, art. 71 din Legea nr. 161/2003, prevederile art. 75, lit. a) si art. 77 din Legea nr.393/2004, prevederile art.46 din Legea nr.215/2001 coroborat cu art.228, alin.(1), lit.a) din OUG nr.57/2019.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

15 minute ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

36 de secunde ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

36 de minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

O oră ago