PSD-isti agresivi in Bucuresti. L-au atacat pe un barbat care-i filma cum profita de epidemie – Video

politica

Iustin Rosca, locuitor al Sectorului 5, a fost agresat de un pesedist masiv pentru ca filma echipele de pesedisti care faceau campanie electorala primarului PSD Daniel Florea. Pesedistii imparteau pungi cu produse dezinfectante care contineau si un pliant cu figura lui Daniel Florea.

Iulian Rosca i-a intrebat pe doi membri ai echipei de pesedisti a lui Daniel Florea de ce impart produse dezinfectante din masina de gunoi.”Vreau sa stiu cum de se distribuie materiale de protectie impotriva virusilor cu masina de gunoi”, a spus Rosca.

Deranjati ca sunt filmati, acestia au reactionat initial cu jigniri. „Pot sa-i arat curul daca vrea”, a spus unul dintre pesedisti, un barbat cu alura de interlop. Ulterior, acesta a trecut la agresiuni fizice.

„Pleaca de aici, ce pui mana pe masina? Pleaca, ba, de aici”, s-a rastit pesedistul, lovindu-l pe Iulian Rosca.

Primarul PSD, Daniel Florea, s-a laudat pe Facebook ca a distribuit peste 25.000 de pachete. Toate au fost luate din bani publici.

„Am distribuit, in acest moment, gratuit, direct in locuintele de pe raza sectorului nostru, peste 25.000 de pachete cu gel dezinfectant, sapunuri si servetele umede antibacteriene si vom continua in perioada urmatoare si cu fructe, respectand, la randul nostru, cu strictete, normele de igiena si curatenie”, a sustinut Florea pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: