PSD-istii analfabeti l-au trimis sa-si vada de scoala, nu de proteste. Alin Popoviciu: „Le fac pe ambele. M-am calificat la etapa nationala a concursului de referate si comunicari stiintifice-istorie”

news

Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Targu-Mures care a reusit sa impresioneze intreaga tara prin atitudinea sa civica, continua sa aiba performante si la scoala. Numerosi postaci PSD au tinut sa ii transmita sa isi vada de scoala, nu de proteste.

„Dupa activitatea mea din ultimele zile, multi m-au trimis sa ma ocup de scoala si sa las implicarea civica. Totusi, astazi am reusit sa va dovedesc ca se pot face ambele lucururi simultan atata timp cat exista vointa! Astazi m-am calificat la etapa nationala a concursului de referate si comunicari stiintifice-istorie!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

„Sunt elev la Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu din Targu Mures si sunt mandru de acest lucru, intrucat am profesori deosebiti. In acest an, am reusit sa ma calific la etapa nationala la trei concursuri”, a mai spus Popoviciu intr-un interviu pentru ziare.com.

El a mentionat ca nu doreste, in viitor, sa plece din tara. „Dupa terminarea studiilor liceale, imi propun sa imi continui studiile la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Imi doresc foarte mult sa raman in tara, pentru ca statul roman a investit in mine si in dezvoltarea mea”, a mai spus elevul.

Mai mult despre:


Comentarii: