PSD-istii lui Ciolacu din Buzau au dat 150.000 euro, bani publici, pentru concertul de Revelion. Triplu fata de Revelionul din 2018, cand nu era pandemie

politica

Concertele din noaptea de  Revelion din Buzau au fost platite de Primaria Buzau cu 740.000 de lei. Suma este de trei ori mai mare fata de cat s-a cheltuit pentru Revelionul din 2018: 280.000 de lei.

„Contractele sunt deja semnate, ne costa vreo 740.000 de lei cu scena, cu foc de artificii, artisti si DJ. Si eu voi fi prezent in centrul orasului ca de fiecare data”, a declarat primarul Constantin Toma, la sfarsitul lui decembrie, pentru un post local de televiziune. Toma (PSD) este un apropiat al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

La concertul Primariei Buzau au cantat Irina Rimes, Raluka & proiectul Balkanic si Taraful de la Varbilau alaturi de buzoienii Laurentiu Cazan, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Undercover, alti 19 solisti locali si patru DJ.

In urma cu patru ani, cand nu era pandemie, Primaria Buzau a cheltuit „doar” 280.000 de lei pentru concertele de Revelion.

Andra a luat atunci 20.000 de euro pentru un concert de 50 de minute. Concertul a fost prezentat de sotul Andrei, Catalin Maruta, care si el a incasat o suma consistenta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: